Budapest –
a szakrális város


Idegenvezető-képzés

Részletek...
Az ismeretlen középkori Budavár

Hírlevél

Iratkozzon fel,
hogy elsőként értesíthessük
programjainkról!

Feliratkozás...

Ha szeretné megismerni Budapestnek sok idegenvezető számára is ismeretlen arcát, ha szeretné, hogy a városról szóló legújabb információkhoz is hozzájusson, érdekes történetekről, a feltárások és más kutatások exkluzív, a turisták számára is izgalmas hátteréről értesüljön, és ha szeretné ezt:

  • könyvtárnyi irodalom tanulmányozása és levéltári böngészés nélkül
  • rövid idő alatt
  • elsőkézből, maguktól a kutatóktól, szakmájuk elismert személyiségeitől
  • a kulisszák mögé is benézve
  • sokoldalú és élvezetes
  • kiscsoportos
  • személyre szabott
  • interaktív elméleti és gyakorlati képzésen megkapni

Önnek is szólnak idegenvezetői kurzusaink.

A Budapesti Történeti Múzeummal közösen szervezett programjainkkal azokhoz az igényes idegenvezetőkhöz szólunk, akiknek kevés idejük van továbbképzésre, s ebben a kevés időben szeretnének a fővárosról korszerű, eladható ismereteket szerezni. Azokhoz, akik igényes, könnyen hozzáférhető, jól feldolgozható, megfizethető, tudományos megalapozottságú és érdekes forrásokra kíváncsiak. Olyan forrásokra, amelyek felhasználása a szakszerű és a turisták érdeklődését is felkeltő és fenntartó, élvezetes idegenvezetést szolgálja.

A témától függő időtartamú és formájú múltfaggató kurzusaink szervezőinek törekvése, hogy a résztvevők munkájukban felhasználható módon ismerjék meg a tényeket – a régebbi és a legújabb kutatások eredményeit, érvényességét, közös történelmi-kulturális örökségünk felfedezésének érdekes folyamatát, különlegességeit, a hazai és világszenzációkat –, valamint a legendákat és tévhiteket. Hogy eljussanak a nagyközönség elől elzárt és/vagy ismeretlen autentikus helyszínekre, belássanak a kövek alá, a falak mögé, hogy az eddigieknél is jobban legyenek képesek a turisták számára megidézni a választott korszakot és annak az avatatlanok számára nem vagy alig látható világát.

Hívjuk, várjuk, tartson velünk ön is,
ismerje meg és adja tovább a tényeket!