Legyen partnerünk
egy európai oktatási programban!

Részletek...
Krókusz Projekt

Hírlevél

Iratkozzon fel,
hogy elsőként értesíthessük
programjainkról!

Feliratkozás...
Hírlevél

Ha szeretné megismerni Budapestnek sok idegenvezető számára is ismeretlen arcát, ha szeretné, hogy a városról szóló legújabb információkhoz is hozzájusson, érdekes történetekről, a feltárások és más kutatások exkluzív, a turisták számára is izgalmas hátteréről értesüljön, és ha szeretné ezt:

  • könyvtárnyi irodalom tanulmányozása és levéltári böngészés nélkül
  • rövid idő alatt
  • elsőkézből, maguktól a kutatóktól, szakmájuk elismert személyiségeitől
  • a kulisszák mögé is benézve
  • sokoldalú és élvezetes
  • kiscsoportos
  • személyre szabott
  • interaktív elméleti és gyakorlati képzésen megkapni

Önnek is szólnak idegenvezetői kurzusaink.

A Budapesti Történeti Múzeummal közösen szervezett programjainkkal azokhoz az igényes idegenvezetőkhöz szólunk, akiknek kevés idejük van továbbképzésre, s ebben a kevés időben szeretnének a fővárosról korszerű, eladható ismereteket szerezni. Azokhoz, akik igényes, könnyen hozzáférhető, jól feldolgozható, megfizethető, tudományos megalapozottságú és érdekes forrásokra kíváncsiak. Olyan forrásokra, amelyek felhasználása a szakszerű és a turisták érdeklődését is felkeltő és fenntartó, élvezetes idegenvezetést szolgálja.

A témától függő időtartamú és formájú múltfaggató kurzusaink szervezőinek törekvése, hogy a résztvevők munkájukban felhasználható módon ismerjék meg a tényeket – a régebbi és a legújabb kutatások eredményeit, érvényességét, közös történelmi-kulturális örökségünk felfedezésének érdekes folyamatát, különlegességeit, a hazai és világszenzációkat –, valamint a legendákat és tévhiteket. Hogy eljussanak a nagyközönség elől elzárt és/vagy ismeretlen autentikus helyszínekre, belássanak a kövek alá, a falak mögé, hogy az eddigieknél is jobban legyenek képesek a turisták számára megidézni a választott korszakot és annak az avatatlanok számára nem vagy alig látható világát.

Hívjuk, várjuk, tartson velünk ön is,
ismerje meg és adja tovább a tényeket!